Mi a Bars?

"Az Access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól.A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva.Kigyógyítani valakit a betegségből , nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. "
(Gary Douglas)

Az Access Bars egy gyors, dinamikus, kényelmes és hatékony módja annak, hogy az életeden változtass, és hogy az élet számodra is könnyedebbé és örömtelibbé váljon.
A Bar-ok futtatása során előítéleteket, ítélkezéseket, gondolatokat, érzéseket, érzelmeket, szorongást, fájdalmakat, hiedelmeket enged el a test. Hogyan? A kezelés során a fej 32 pontját gyengéden érintve egyszerűen feloldódnak, kioldódnak és eltűnnek. 
A kezelés hatása már az első alkalom után érezhető. 
Ami változást egy-egy alkalommal elérünk, nem múlik el és később sem veszíti el a hatását.
“A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb relaxálását kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.” (Gary Douglas)

Az Access Bars Consciousness alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek tudatalatti, vagy tudatos szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket. 

Ha meg tudod fogalmazni a kérdést az aktuális problémáddal kapcsolatban, akkor már a válasz is Benned van. A Bars megnyítja a kapukat, hogy a kérdéseidre a válaszok felszínre kerüljenek. 

Minél többet futtattatod a Bar-jaidat, annál jobban érzékeled, hogy időről időre könnyedebbé válnak a hétköznapok kihívásai. Emellett érzékelni fogod, milyen az, amikor megvan a lehetőséged arra, hogy érzékelésből, belső tudásból, létből és befogadásból működj.

Gary Douglas az Access alapítója mondta: Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, nem lehetséges?

 

A Bars kezelések alkalmazási lehetőségei:

Félelem szorongás csökkentése, stressz csökkentés, az elme letisztítása, ADD és ADHD, gyermekeknek vizsgák előtt, tanulás, alvás javítására, terhes nőknek, mély relaxációra, eloszlatni azokat a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai gátakat, amelyek megragadva tartanak, fokozza a képességed arra, hogy lehetőséget teremts az életedben és az életformádban, az érzékelést fejleszti, több örömöt, könnyedséget és nyugalmat tapasztalni a hétköznapjainkban.

A Bar-ok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat, amely során, erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátráltató erőt az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra. Ezek lehetnek többek között: kreativitás, pénz, test, szexualitás, kontroll, párkapcsolat, kommunikáció, gyógyítás, remények, álmok, hála stb.

Ez a technika segít abban, hogy még közelebb kerüljünk az egységhez, önmagunkhoz és emelkedjen a tudatosságunk!


Hogyan történik egy Bars kezelés?

Access Bars: A Bars hozzájárul ahhoz, hogy változást idézzen elő életünk minden területén. Amikor hajlandóak vagyunk kiterjedtebb tudatosságból működni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. A Bar-okat futtatni azt jelenti, hogy a 32 (Bar) pont gyengéd érintésével a fejeden eleresztesz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó évszázados,vagy milliós hitrendszerek és blokkok,érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál. Itt a lehetőség, hogy elengedd mindezt,és képes legyél könnyedén és örömmel fogadni bármit!

Mi más is lehetséges?
Hogyan lehetne ez ennél is jobb?

Legegyszerűbben úgy kell elképzelni, mint egy kuktát amikor a szelepen keresztül kiengedjük a feleslegessé vált gőzt, felszabaduljunk a túlterheléstől ezáltal több hely marad a jó dolgoknak :-)